Ervaringen

Karate ervaringen van junior Bas

Door: Bas Laarman (13 jaar, p. 6 kyu, Ken No Sen dojo)

Ik ben Bas Laarman en ik ben 13 jaar. Ik train al 5 jaar Genwakai karate bij Ken No Sen Dojo in Almere. Ik heb de groene band met kyu pro 6.

Ik vind karate heel erg leuk om te doen, het is niet een hele makkelijke sport maar ik hou wel van een uitdaging! De trainingen in onze dojo zijn altijd erg leuk maar de steps vind ik op dit moment nog wel een beetje lastig. Mijn doel is om het karate levenslang vol te houden. Mijn voorbeeld is Sensei Madan, hij is heel erg goed in karate en ik ben blij dat ik ook van hem les krijg. Ook de ander karateka in mijn dojo zijn erg goed, ze kunnen goed les geven en mij helpen om beter te worden.

Bas in 2017.

Ik heb ook 2x meegedaan met de kampioenschappen en bij de laatste keer ben ik zelfs 4e geworden. Ook was ik aanwezig bij het 50 jarige jubileums feest. Dit was erg leuk en gezellig.

Osu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *